Miksi koirat irtoavat enemmän kesällä ja kuinka käsitellä sitä

399
SHARES
2.3k
VIEWS


The Dog Retreat and Spa

Lemmikkieläinten omistajat kohtaavat lisääntynyttä irtoamista lämpenevän sään vuoksi. Tässä artikkelissa käsitellään syitä koiran irtoamiseen kesällä, käytännön vinkkejä sen hallintaan ja allergeenien vähentämiseen The Dog Retreat & Span suosittelemalla tavalla.

Yleiskatsaus koiran irtoamiseen

Koirat irtoavat luonnollisesti, mikä pitää niiden turkin hyvännäköisenä ja puhtaana. Tämän irtoamisen määrä ja tiheys voivat vaihdella koirasi rodun mukaan, mutta sitä tapahtuu ympäri vuoden. Esimerkiksi lyhytkarvainen koira voi irtoa vähemmän ja vaatia vähemmän hoitoa kuin pitkä- tai paksukarvainen koira.

Normaalin irtoamisen lisäksi koirat menettävät myös enemmän karvoja kesällä, sillä heidän talviturkkinsa irtoavat luonnollisesti kauden aikana. Hormonimuutosten vuoksi myös steriloidut tai steriloidut koirat voivat irtoa enemmän.

Noudata harjaamiseen, kylpemiseen ja laihduttamiseen liittyviä vinkkejä hallita liiallista turkin menetystä ja pitää pentu terveenä. Dog Retreat & Spa tarjoaa kaikki tarvittavat hoitopalvelut pitääksesi koirasi puhtaana, hygieenisenä ja kauniina!

Syitä siihen, miksi koirat irtoavat enemmän kesällä

Kesä lisää koirien irtoamista lämpimämmän sään, lisääntyneen turkintuotannon ja hyönteisten, kuten kirppujen ja punkkien, lisääntymisen vuoksi, mikä aiheuttaa ärsytystä ja allergisia reaktioita.

Pidempi auringonotto nopeuttaa hiusten kehitystä, mikä johtaa useammin irtoamiseen ja turkin ohenemiseen. Koirat voivat vuotaa enemmän lisääntyneiden allergeenien, kuten siitepölyn, seurauksena, mikä voi aiheuttaa allergisia reaktioita.

Säännöllinen harjaus, uiminen ja tasapainoinen ruokavalio, jossa on tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, vähentävät irtoamista ja pitävät lemmikit onnellisina ja terveinä kesän ajan. Dog Retreat & Spa tarjoaa erinomaisia ​​koirien trimmauspalveluita stressittömään hoitoon ympäri vuoden.

Vinkkejä ja temppuja koiran irtoamisen hallintaan

  • Säännöllinen harjaus, koirasi turkkityypille suunnitellun harjan käyttö ja irtoamisenpoistotyökalun käyttö ovat välttämättömiä koiran irtoamisen hallitsemiseksi kesän aikana.
  • Lemmikkieläinten irtoamista voidaan vähentää säätämällä niiden ruokavalio vähärasvaiseksi ja proteiinipitoiseksi, lisäämällä runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältäviä ruokia ja lisäämällä lisäravinteita, kuten biotiinia tai kalaöljyä.
  • Kylpeminen auttaa hallitsemaan liiallista irtoamista poistamalla ylimääräisen turkin ja hilseen. Kesäkuukausina se riittää yleensä kerran kahdessa viikossa. Käytä mietoa shampoota ja huuhtele huolellisesti jäämien poistamiseksi.

Tapoja vähentää allergeeneja koiran irtoamisesta

Koiran karvojen irtoaminen lisääntyy kesän aikana, mikä aiheuttaa allergisia reaktioita kodeissa. Vähentääksesi allergeeneja, harkitse seuraavien vaiheiden toteuttamista, jotta kotisi pysyy allergeeneista vapaana:

  • Poistamalla lemmikkieläinten karvat, hilse, pöly ja muut allergeenit matoista ja huonekaluista säännöllisesti, imurointi vähentää irtoamisen aiheuttamia allergeeneja. Lemmikkieläinten omistajien tulee pitää eläimet poissa huonekaluista ja tarjota heille mukavat matot tai sängyt.
  • Lemmikkieläinten lelut ja vuodevaatteet tulee pestä usein kuumalla vedellä pesuaineella. Sieppaamalla ilmassa olevat hiukkaset HEPA-suodattimilla varustetut ilmanpuhdistimet estävät niitä pääsemästä takaisin ilmakehään.
  • Koiran usein uiminen kesällä vähentää allergeeneja, poistaa lian ja hallitsee hajuja. Jos haluat hellävaraisen puhdistuksen, joka ei ärsytä koirasi ihoa, valitse shampoo, joka on valmistettu erityisesti allergikoille.

Koiranomistajat voivat estää allergeenien leviämisen koteihinsa noudattamalla näitä The Dog Retreat & Span ohjeita, mikä varmistaa terveet ja onnelliset lemmikit koko kauden ajan.

Koirat irtoavat enemmän kesällä, mutta oikealla hoidolla ne voivat elää onnellista ja tervettä ympäri vuoden. Terveellinen ruokavalio, säännöllinen harjaus ja kylpeminen ovat kaikki välttämättömiä liiallisen irtoamisen hallitsemiseksi. Lemmikkieläinten terveenä pitämiseksi allergioiden vähentäminen ja eläinlääkäriajan tekeminen ovat tärkeitä.

Tämän The Dog Retreat & Span neuvon avulla voit varmistaa, että rakkaasta lemmikistäsi pidetään huolta koko kuumina kesäkuukausina. Ota meihin yhteyttä tänään saadaksesi parhaat tarjoukset koirasi hoitopalveluista!

Aiheeseen liittyvät julkaisut


Mennä huipulleSource_link

Next Post

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *